Turn On Javascript please for correct site working!

TEL  016/820 700
CONTACT

 

Bescherming van uw Gezin

De financiele stabiliteit van uw gezin kan je best goed verzekeren! Eerst en vooral is er de Familiale Verzekering die uw beschermt tegen mogelijke vergoedingen die u zou moeten betalen wanneer uw gezin de ongelukkige veroorzaker is van schade bij iemand of aan iets.

De familiale BA-verzekering (BA staat voor burgerlijke of burgerrechtelijke aansprakelijkheid), beter gekend als de familiale verzekering, de gezinsverzekering of de verzekering privéleven, vergoedt de schade waarvoor u in uw privéleven burgerlijk aansprakelijk bent wanneer die schade aan een derde veroorzaakt is buiten uw contractuele verplichtingen.

Deze verzekering vergoedt, na aftrek van een eventuele franchise, de lichamelijke letsels (een verwonding bijvoorbeeld) of de materiële schade (beschadiging van goederen) die u in het kader van uw privéleven aan een derde hebt toegebracht.

Deze verzekering dekt de schade die door u - of door personen die bij u inwonen veroorzaakt werd maar ook door uw poetsvrouw of uw babysit in de uitoefening van hun functie, of door uw huisdieren. De dekking geldt meestal wereldwijd.

Als bescherming van uw vermogen is ze een absolute "must" voor iedereen, met of zonder kinderen!

Maar ook de bescherming na uw inkomen en verzekering van uw pensioen zijn erg belangrijk!